1. Huisvestingsanalyse

Uw organisatie verandert, dat kan spanning geven met uw huisvesting. Wij onderzoeken graag of uw huisvesting met uw eisen en wensen mee kan groeien, of dat er wellicht andere, betere alternatieven zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het nieuwe werken, verduurzaming, verhuizing, uitbouw en/of nieuwbouw. Aan de hand van een uitgebreide scenarioanalyse, waarbij zowel de organisatorische als menselijke en financiële consequenties worden meegenomen, kan een weloverwogen en toekomstbestendige keuze gemaakt worden.

2. Duurzaam integraal huisvestingsplan

Bij het opstellen van een passend huisvestingsadvies houden de adviseurs van inform rekening met bedrijfscultuur, imago, kosten en andere mogelijke factoren. De daarbij horende quickscan, ruwe schets en/of test-fit tekening vergroot de kans van slagen. Zo ontwikkelen we een huisvestingsplan waarbij iedereen zich goed – en thuis – voelt.

3. Test-fit indelingsplan

Vierkante meters zeggen niet alles. Hoe weet u of de huidige of beoogde locatie geschikt is voor al uw wensen en eisen? Welke indelingen zijn er mogelijk en welke aanpassingen zijn nodig om betreffende (nieuwe) locatie naadloos aan te laten sluiten op uw wensen? Laat een indelingsplan ofwel test-fit door ons intekenen, dan weet u zeker of de ruimte en/of het beoogde gebouw groot genoeg is voor nu en later.