TPVision is een belangrijke speler op het gebied van consumentenelektronica op het gebied van tv- en audio entertainment. TPVision concentreert zich op de ontwikkeling, productie en marketing van TV toestellen van het merk Philips (Europa, Rusland, Het Midden oosten, Zuid Amerika, India en geselecteerde landen in Azie-Pacific) en audioproducten van het merk Philips (wereldwijd) onder handelsmerklicentie van koninklijke Philips N.V.

Na een gedegen onderzoek is in 2021 besloten om het huidige (Amstel)gebouw waar TPVision al in gehuisvest was te handhaven en grondig aan te passen aan de (nieuwe ) manier van werken waardoor de bestaande m2 voldoende bleken voor het aantal medewerkers. Ook voor wat betreft de toekomst en de verwachte groei.
Door tijdens de bouw efficiënt om te gaan met de ruimte en planning konden de 6de en de 7de verdieping na elkaar verbouwd en aangepast worden met een zo min mogelijk impact voor de werkzaamheden.

Bij terugkomst op de werkvloer troffen de werknemers een omgeving aan die de werkzaamheden die zij op dat moment willen uitvoeren maximaal ondersteunt. Genoeg concentratie werkplekken tevens geschikt voor teams overleggen en diverse vergaderruimten uitgerust met professionele audio visuele middelen.
Naast de diverse vooronderzoeken, inventarisaties en het ontwerp heeft Inform zorg gedragen voor het complete projectmanagement van de realisatie van de werkomgeving waarbij ook de coördinatie van de verhuizing, de ICT voorzieningen, de inkoop van het meubilair en het maatwerk is meegenomen