Wij nemen u mee

In het ontwerp van Maryline Spreij is gekozen voor een stand-up room om scrum-sessies te faciliteren en, naast het toepassen van zit/sta werkplekken is er ook ruimte voor beweging door het toepassen van een loopband en een fiets achter de werkplekken. De loungeplekken bieden ruimte voor ontspanning en informeel overleg, terwijl de vergaderruimten zijn voorzien van audiovisuele oplossingen om op afstand te communiceren en te coachen.

Natuurlijk aanvoelende omgeving

Het toepassen van veel groen en natuurlijke materialen in het kantoor zorgen voor een rustige omgeving waarin geconcentreerd gewerkt kan worden. Ook de dynamische verlichting die meebeweegt met daglicht draagt bij aan een zo natuurlijk mogelijk aanvoelende omgeving. De beschrijfbare systeemwanden van Maars maken het bovendien eenvoudig om ideeën met elkaar te delen en brainstormsessies te beleggen. Het is net alsof je een heisessie in je eigen kantoor hebt!

Voor Camas IT verzorgde inform de volledige projectrealisatie van het eigen interieurontwerp. Vanaf het slopen tot het gebruiksklaar opleveren van de werkomgeving, inclusief alle technische installaties en faciliteiten.