onze bevlogen interieurarchitecten

01 Mascha Plat Interieurarchitect

Mascha is een enthousiaste, ervaren interieurarchitect met een enorme creativiteit en komt vaak met innovatieve oplossing. Zij ontwerpt met veel gevoel voor uw organisatie, in de vorm van een optimaal passend en sprankelend interieur.

02 dennis kroes workspace consultant

Het realiseren van een goede kantoorinrichting en/of ruimtebeleving brengt zichtbare én verborgen uitdagingen met zich mee. Als workspace consultant is Dennis gepokt en gemazeld als het gaat om het vinden, creëren en realiseren van de perfecte bedrijfshuisvesting en dito werkomgeving – en heeft een integrale oplossing voor elk huisvestingsvraagstuk.

03 daan reitsma projectmanager | sitemanager

Daan is de spin in het web als het gaat om de implementatie van onze interieurprojecten. Door zijn jarenlange ervaring in de bouwwereld en verbindende vermogen weet hij elk project geheel naar wens, conform planning én budget tot een succes te maken. Daan brengt interieurontwerpen tot leven.

04 koen van der velden workspace consultant

Koen gaat grondig en secuur te werk, laat niets aan het toeval over. Hij begeleidt en adviseert u als opdrachtgever met een dosis positieve energie, aandacht voor mens en organisatie. Hij heeft voor elk vraagstuk een praktisch, uitvoerbaar en doeltreffend werkplekconcept.

05 henry ter mors interieurarchitect

Henry kent met zijn ervaring als interieurarchitect alle ins en outs van het vak. Hij zorgt voor een passend interieur met de ultieme ruimtebeleving en een optimale weerspiegeling van uw bedrijfsidentiteit. Duurzame interieurs waar mensen de ruimte krijgen om te groeien. Te ontwikkelen. Waar ze makkelijk, prettig samenwerken en trots op zijn.

06 anke boelens interieurarchitect

Anke is een ster in het creëren van een plezierig, functioneel interieurontwerp waarin mensen zich thuis voelen. Haar manier van denken vertaalt zich veelal in vernieuwende concepten – échte eyeopeners. efficiënt, comfortabel en multifunctioneel ruimtegebruik Op zoek naar een onderbouwd en onafhankelijk huisvestingsadvies? Of wilt u de ultieme kantoorinrichting en/of ruimtebeleving realiseren? Maak gebruik van een maatwerkadvies en/of interieurdesign van inform Interieurarchitecten & Huisvestingsadviseurs. Een stevig, waardevol fundament voor de toekomst van uw bedrijf.