Turnkey interieur
projectmanagement

Met de interieurarchitecten en projectmanagers van Inform Interieurarchitecten & Huisvestingsadviseurs haalt u één aanspreekpunt voor uw totale interieurproject in huis. Als u wilt regelen wij alles, gedurende het proces zorgen wij ervoor dat u continu aangesloten blijft. Niets mist. En overal inspraak in houdt.

projectmanagement van A – Z

Het vertalen van een interieurontwerp naar de praktijk heeft best wat voeten in de aarde. Besteedt u de projectcoördinatie ook aan ons uit? Dan regelen wij alles wat er bij het verbouwen en/of inrichten van uw kantoor of pand komt kijken.

Denk aan:

  • Inkoopbegeleiding
  • Aankoopbegeleiding (incl. aanbestedingsstukken)
  • Budgetbeheersing
  • Inkoopcheck (no cure, no pay)
  • Aansturen van (onder-)aannemers
  • Bouw- & locatiemanagement

Een snelle doorlooptijd, korte lijnen en sleutelklare realisatie van een prachtige, nieuwe werkomgeving. Wat wilt u nog meer?

Projectmanagement op z’n best

Vanzelfsprekend zorgt onze projectmanager voor een continue afstemming met u, onderhoudt hij de contacten met externe partijen en ziet hij erop toe dat alles conform planning, afspraak én budget verloopt.

Door onze jarenlange ervaring in de kantoorinrichting weten we exact wat er te koop is en waar eventuele risico’s liggen. Zo voorkomt u faalkosten, bent u verzekerd van slim interieur-projectmanagement en… een smashing interieur.

✓ Volledige outsourcing van uw interieur-, PPS- en/of bedrijfshuisvestingsproject
✓ Onafhankelijk advies, ontwerp, realisatie & inkoop
✓ Maximale regie, grip & beheersbaarheid

Van het eerste idee tot en met de uitvoering: neem vandaag nog contact met ons op, onze interieurarchitecten en projectmanagers helpen u graag.

Slim inrichten
met Inform