Turnkey interieur
projectmanagement

Met de interieurarchitecten en projectmanagers van Inform Interieurarchitecten & Huisvestingsadviseurs haalt u één aanspreekpunt voor uw totale interieurproject in huis. Als u wilt regelen wij alles. Gedurende het proces zorgen wij ervoor dat u continu aangesloten blijft. U mist niets en houdt overal inspraak in.

projectmanagement van A – Z

Het vertalen van een interieurontwerp naar de praktijk heeft best wat voeten in de aarde. Niet iedereen heeft daar de tijd voor. Indien u ook de projectcoördinatie aan ons uitbesteedt, regelen wij alles wat er bij het verbouwen en/of inrichten van uw kantoor of pand komt kijken.

Denk aan:

  • Inkoopbegeleiding
  • Aankoopbegeleiding (incl. aanbestedingsstukken)
  • Budgetbeheersing
  • Inkoopcheck (no cure, no pay)
  • Aansturen van (onder-)aannemers
  • Bouw- & locatiemanagement

Een snelle doorlooptijd, korte lijnen en een kant- en klare prachtige, nieuwe werkomgeving. Wat wilt u nog meer?

Projectmanagement op z’n best

Vanzelfsprekend zorgen onze projectmanagers voor een continue afstemming met u. Ze onderhouden de contacten met externe partijen en ziet erop toe dat alles conform planning, afspraak én budget verloopt.

Onze projectmanagers hebben een jarenlange ervaring in de kantoorinrichting en weten exact wat er te koop is en waar eventuele risico’s liggen. Zo voorkomt u onnodige kosten, bent u verzekerd van slim interieur-projectmanagement en een prachtig interieur.

Wat kunt u van ons verwachten?

✓ Volledige outsourcing van uw interieur-, PPS- en/of bedrijfshuisvestingsproject
✓ Onafhankelijk advies, ontwerp, realisatie & inkoop
✓ Maximale regie, grip & beheersbaarheid

Van het eerste idee tot en met de uitvoering: neem vandaag nog contact met ons op, onze interieurarchitecten en projectmanagers helpen u graag.

Slim inrichten
met Inform