Een slim
huisvestingsadvies

De huisvestingsadviseurs van inform bijten zich graag vast in uw huisvestingsvraagstuk. Ze helpen u uw ambities en doelen te behalen. Welke die ook zijn. En ontbreekt het (nog) aan een huisvestingsstrategie? Inform denkt graag met u mee.

Een strategisch huisvestingsadvies

Sluit uw pand niet meer aan op uw toekomstvisie en/of bedrijfsstrategie? Voldoen uw nieuwbouwplannen (nog) niet helemaal aan de gewenste duurzaamheidsambities? Bezorgt het circulaire aspect bij de organisatieverandering u hoofdpijn of barst uw bedrijf uit zijn voegen door personele groei?

Onze huisvestingsadviseurs helpen u graag aan een slim, duurzaam huisvestingsadvies.

 

• Huisvestingsanalyse

Uw organisatie verandert, dat kan spanning geven met uw huisvesting. Wij onderzoeken graag of uw huisvesting met uw eisen en wensen mee kan groeien, of dat er wellicht andere, betere alternatieven zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het nieuwe werken, verduurzaming, verhuizing, uitbouw en/of nieuwbouw. Aan de hand van een uitgebreide scenarioanalyse, waarbij zowel de organisatorische als menselijke en financiële consequenties worden meegenomen, kan een weloverwogen en toekomstbestendige keuze gemaakt worden.

 

• Duurzaam integraal huisvestingsplan

Bij het opstellen van een passend huisvestingsadvies houden de adviseurs van inform rekening met bedrijfscultuur, imago, kosten en andere mogelijke factoren. De daarbij horende quickscan, ruwe schets en/of test-fit tekening vergroot de kans van slagen. Zo ontwikkelen we een huisvestingsplan waarbij iedereen zich goed – en thuis – voelt.

Expertises die we daarbij regelmatig inzetten zijn:

  • Organisatieadvies bij verandering van werkwijze en/of werkomgeving
  • Strategische ondersteuning bij cultuurverandering
  • Inventarisatie van huidige en gewenste werkwijze
  • Bezettingsgraadmeting
  • Berekening van (mogelijke) flexplek ratio
  • Scenario-analyse
  • Haalbaarheidsonderzoek
  • Inhuur- & aankoopondersteuning
  • Het opstellen van een Programma van Eisen (PvE)
  • Het uitvoeren van een test-fit (functionele indeling & kostenraming)

 

Test-fit indelingsplan

Vierkante meters zeggen niet alles. Hoe weet u of de huidige of beoogde locatie geschikt is voor al uw wensen en eisen? Welke indelingen zijn er mogelijk en welke aanpassingen zijn nodig om betreffende (nieuwe) locatie naadloos aan te laten sluiten op uw wensen? Laat een indelingsplan ofwel test-fit door ons intekenen, dan weet u zeker of de ruimte en/of het beoogde gebouw groot genoeg is voor nu en later.

 

Implementatie huisvestingsadvies

Heeft u hulp nodig bij de vervolgstappen zoals het ontwerpen van een innovatief werkplekconcept, de daarbij aansluitende interieurarchitectuur en/of bij het selecteren van een passende marktpartij? Wat uw huisvestingswensen ook zijn: Inform Interieurarchitecten & Huisvestingsadviseurs helpt u graag aan hét antwoord op uw huisvestingsvraagstuk.

Voor een bedrijfshuisvesting die tot in de puntjes aansluit bij uw werkwijze, imago, organisatiecultuur én budget.

Een goed huisvestingsadvies verbindt

Met inform interieurarchitecten & huisvestingsadviseurs zorgt u ervoor dat uw bedrijfshuisvesting perfect past bij uw interne organisatie, mensen, processen, ambities én branding.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op. Onze huisvestingsadviseurs vertellen u graag alles over onze meerwaarde bij uw huisvestingsvraagstuk.