interieurontwerp en realisatie

inform Interieurarchitecten & Huisvestingsadviseurs creëert én realiseert in Deventer passende, verrassende interieurontwerpen en slimme ruimte-oplossingen voor de zakelijke markt, overheid, horeca en zorg. Circulair als u dat wilt.

Van een moderne werkplekinrichting tot en met stijlvolle kantine, vergader- en chillruimtes. Wij zorgen ervoor dat al uw ruimtes aan uw verwachtingen voldoen. Hoe we dat doen?

Onze aanpak
Modern kantoorgebouw

Ruimtelijke oplossingen

Na een eerste kennismaking gaan we verder met het vaststellen van het Programma van Eisen (PvE) en het budget. Vervolgens ontvangt u een offerte en/of opdrachtbevestiging voor het eerste (concept) ontwerp. Voelt het goed? Dan werken we het ontwerp verder voor u uit.

Een interieurontwerp gemaakt door onze interieurarchitect Deventer wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Dat betekent dat we alle aspecten van de binnenruimte met u doornemen. Van de functie van de binnenruimte tot en met looproutes, indeling, inrichting, daglicht, kunstlicht, klimaatbeheersing, kleurgebruik, materiaalgebruik… noem maar op.